Buiskap & Boottent

Een buiskap of boottent maken we in overleg met u. Uw wens staat bij ons centraal. Buiskappen en boottenten van Zeilmakerij Mare staan bekend om hun strakke snit. Onze producten behouden vele jaren hun vorm.
Na een eerste contact maken we het liefst bij u aan boord een afspraak zodat we kunnen kijken wat uw wensen zijn. Samen kiezen we met u de juiste kleur en materiaal.

Bij Zeilmakerij Mare kunt u kiezen uit meerdere doeksoorten, het meest gebruikt wordt:

  • Sunbrella, Acryl geweven doek
  • Swela, Polyester geweven doek
  • Stamoïd, Geplastificeerd doek

Een boottent of buiskap maken we passend op uw bestaande frame. Bent u niet tevreden over het huidige frame, heeft u nog geen frame of is het frame eveneens aan vervanging toe, dan ontwerpen en maken we ook een nieuw frame van RVS.
Nadat we het frame op maat hebben gemaakt gaan we de tent "mallen", deze mal word uit het juiste doek gesneden en in elkaar genaaid.

Reparatie en reinigen van uw boottent.

Nog niet toe aan nieuwe kap of tent maar worden stiksels, ramen en/of ritsen slechter, bij ons kunt u ook terecht voor het laten repareren van uw boottent. Ook kunnen we de tent reinigen, de tent is dan weer voorzien van coating, de ramen en ritsen zijn speciaal behandeld.
Deze vuil en waterafstotende coating zorgt voor een optimale bescherming tegen allerlei vuil, algen, schimmels, groene aanslag ed.

"Zeilmakerij Mare levert 100% maatwerk. Onze buiskappen en boottenten zijn fraai om te zien en vormvast, en vooral functioneel"

Neem vrijblijvend contact met ons op!