Buiskap & Boottent
Een buiskap of boottent maken we in overleg met u. Uw wens staat bij ons centraal. Buiskappen en boottenten van Zeilmakerij Mare staan bekend om hun strakke snit.
LEES VERDER
Winterkleden & afdekkleden
Bescherm uw boot tegen de weersinvloeden van de winter met een op maat gemaakt winterkleed. Mare maakt winterkleden voor uw zeiljacht met staande of liggende mast.
LEES VERDER
Zeilhuiken & diverse hoezen
Uw zeilen zijn misschien wel het waardevolste doek op een zeiljacht. Goede bescherming van uw zeilen tegen vuil, regen en vooral UV straling verlengt de levensduur aanzienlijk.
LEES VERDER

WELKOM OP DE SITE VAN ZEILMAKERIJ MARE IN HEEG - FRIESLAND

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van buiskappen, boottenten, afdekkleden, dektenten, zonnehemels, bimini's, winterkleden, verandakleden en tuinkleden. U hebt bij ons direct contact met de makers van uw tent of kap en wij meten op locatie op. Natuurlijk kunt u uw schip ook bij onze zeilmakerij in Heeg afmeren. Wij beschikken over eigen ligplaatsen, zodat wij hier ter plekke uw boottent kunnen opmeten, mallen en uiteindelijk de tent monteren.

Vanuit Heeg (Friesland) bedienen we als zeilmakerij Mare de hele watersportmarkt in Zuidwest Friesland (Súdwest - Fryslân). Heeg is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. We hebben vele (vaste) tevreden klanten in Heeg, Woudsend, Sneek, Sloten en Lemmer.

U bent altijd welkom in ons mooie bedrijf in Heeg. Daar staan wij voor u klaar met een vrijblijvend advies. Kom gewoon eens langs!

Marc en Carin Rensink - van der Meulen